Termenul de livrare a comenzii

În cazul, în care, plasați comanda într-o zi lucrătoare înainte de ora 14:00 și efectuați plata cu cardul sau prin PayPal sau alegeți plata ramburs la livrare, bocancii D-voastră Steel vor fi expediați în aceeași zi și livrați în 48 de ore. Dacă alegeți metoda de plată prin transfer bancar, produsele vor fi expediate imediat după ce plata va fi afișată în contul nostru.

  • Comandă să 14:00
  • Livrare de 48 de ore

Steel Shoes&Boots 2020 Toate drepturile rezervate

odkaz

odkaz

odkaz

Preferințe de confidențialitate

Acordul pentru adaptarea conținutului și a promoțiilor
Dorim să vă prezentăm OFERTE ATRACTIVE și REDUCERILE adaptate preferințelor și nevoilor dumneavoastră.

Atunci când vă dați acordul, astfel ne oferiți posibilitatea pregătirii ofertelor și reducerilor bazate pe analiza activității dvs., pe internet.

Ofertele și conținutul pot avea o influență semnificativă asupra decizilor dvs. de achiziție – și din această cauză propunerea se adresează persoanelor de peste 18 ani.

Datorită utilizării tehnologiei cookie și prelucrării datelor dvs. de către steel-bocanci.ro și a parteneriilor săi, vă putem asigura că informațiile afișate vor fi adaptat intereselor dvs. Prin acceptarea prelucrarii datelor, de asemenea și în cadrul profilării, a analizei de piață și a statisticilor, vă va ajuta la găsirea mai rapidă a cea ce vă interesează în magazinul nostru.

 

Principii de confidențialitate

Arata detaliile

Login