Returnări marfă și reclamații

Returnarea Produselor, înlocuire

Produsele pot fi returnate în termen de 30 de zile de la primirea coletului. Dacă nu vă plac produsele, nu vă este bună mărimea sau aveți un alt motiv pentru a le returna, vă rugăm, să completați formularul de mai jos. Produsele pot fi returnate exclusiv neutilizate și în ambalajul original, împreună cu factura pe care ați primit-o de la noi. Produsele pot fi testate, încercate doar într-un mediu de interior. Orice semne de utilizare sau ambalare incompletă poate fi un motiv de refuz de a rambursa produsele. Cu privire la condițiile de mai sus, produsele vor fi înlocuite cu altele sau rambursate, în modul în care ați efectuat plata. În termen de 14 zile după efectuarea verificării la noi.
Înainte de a face retur vă rugăm să ne contactați telefonic: sau pe e-mail: info@stil-bocanci.ro  unde ne trimiteți o solicitare pentru retur, schimb sau reclamații.

 

Printați formularul și puneți-l în colet

Formular- Returnarea Produselor, înlocuire. - www.steel-bocanci.ro 

Captcha

i

Reclamații

Care este perioada de garanție? Perioada pentru depunerea unei reclamații, pentru toate modelele de încălțăminte achiziționate de la noi este de 24 de luni. Perioada de garanție și durata de viață a bunurilor sunt termeni diferiți. Durata de viață a bunurilor, este determinată printre altele, de modul și intensitatea utilizării și nu trebuie să fie în concordanță cu perioada de garanție. De exemplu, când folosiți intens încălțămintea, aceasta se uzează mai repede, dacât cea folosită ocazional-durata de viață a tâlpii și a pantofului în acest caz, este mai scurtă decât perioda de garanție. De asemenea, întreținerea deficitară sau utilizarea necorespunzătoare reduce semnificativ durata de viață a pantofului.

 

În cazul în care, găsiți un defect de fabricație în perioada de garanție, vă rugăm să ne trimiteți o fotografie a defectului prin formular sau prin e-mail. Dacă defectul de fabricație este evident, vom ridica în mod expres bunurile pe cheltuiala noastră și vă vom economisi timp. Pentru o soluționare rapidă și eficientă a reclamației este necesar să completați formularul pentru reclamații online. După completarea formularului, vă vom contacta și vom rezolva personal reclamația.

Printați formularul și puneți-l în colet

Formular - Reclamații - www.steel-bocanci.ro 

 

Captcha

i

Steel Shoes&Boots 2020 Toate drepturile rezervate

odkaz

odkaz

odkaz

Preferințe de confidențialitate

Acordul pentru adaptarea conținutului și a promoțiilor
Dorim să vă prezentăm OFERTE ATRACTIVE și REDUCERILE adaptate preferințelor și nevoilor dumneavoastră.

Atunci când vă dați acordul, astfel ne oferiți posibilitatea pregătirii ofertelor și reducerilor bazate pe analiza activității dvs., pe internet.

Ofertele și conținutul pot avea o influență semnificativă asupra decizilor dvs. de achiziție – și din această cauză propunerea se adresează persoanelor de peste 18 ani.

Datorită utilizării tehnologiei cookie și prelucrării datelor dvs. de către steel-bocanci.ro și a parteneriilor săi, vă putem asigura că informațiile afișate vor fi adaptat intereselor dvs. Prin acceptarea prelucrarii datelor, de asemenea și în cadrul profilării, a analizei de piață și a statisticilor, vă va ajuta la găsirea mai rapidă a cea ce vă interesează în magazinul nostru.

 

Principii de confidențialitate

Arata detaliile

Login