Bocanci 10 Inele

Bocanci steel cu 10 inele de siret. Bocanci Steel cu 10 inele sunt realizati dintr-o piele de inalta calitate. Sunt bocanci punk cu talpa prinsa cu suruburi sau cu talpa confort. Deasemenea avem bocanci gotici cu flacari. Alege-ti culoarea si vei primii bocancii doriti in cel mai scurt timp la un pret foarte bun. Bocanci Steel cu 10 inele de siret sunt din piele "full grain" .Cu aceasta incaltaminte niciun teren nu poate fi o provocare.

Bocanci Steel 10 Inele

21 articole

Vizualizează :

Steel Shoes&Boots 2020 Toate drepturile rezervate

odkaz

odkaz

odkaz

Preferințe de confidențialitate

Acordul pentru adaptarea conținutului și a promoțiilor
Dorim să vă prezentăm OFERTE ATRACTIVE și REDUCERILE adaptate preferințelor și nevoilor dumneavoastră.

Atunci când vă dați acordul, astfel ne oferiți posibilitatea pregătirii ofertelor și reducerilor bazate pe analiza activității dvs., pe internet.

Ofertele și conținutul pot avea o influență semnificativă asupra decizilor dvs. de achiziție – și din această cauză propunerea se adresează persoanelor de peste 18 ani.

Datorită utilizării tehnologiei cookie și prelucrării datelor dvs. de către steel-bocanci.ro și a parteneriilor săi, vă putem asigura că informațiile afișate vor fi adaptat intereselor dvs. Prin acceptarea prelucrarii datelor, de asemenea și în cadrul profilării, a analizei de piață și a statisticilor, vă va ajuta la găsirea mai rapidă a cea ce vă interesează în magazinul nostru.

 

Principii de confidențialitate

Arata detaliile

Login