Mărimi

- Dacă ați purtat deja încălțămintea noastră, rămâneți la mărimea comandată anterior, deoarece pantofii Steel nu schimbă standardul dimensiunilor de bază.

    - Am vândut sute de mii de perechi de încălțăminte Steel, poate le-ați cumpărat de la noi, contactați-ne, vom găsi mărimea D-voastră împreună.

- Cumpărați încălțămintea Steel pentru prima oară? Sau nu sunteți sigur ce mărime ați avut ultima dată? Compania noastră Steel Shoes&Boots, cunoaște care este mărimea cea mai bună pentru D-voastră.

 

Măsurați cu atenție lungimea și lățimea piciorului.

Puneți o foaie de hârtie pe podea și așezați pe ea piciorul gol. Desenați conturul piciorul și măsurați lățimea și lungimea 

Ulterior la valoarea lungimii măsurate adăugați 0,5 cm iar la valoarea lățimii măsurate adăugați 0,1 cm. Apoi selectați dimensiunea în funcție de tabelul de mărimi.

 

Avem pentru D-voastră un ghid video detaliat, despre cum să alegeți dimensiunea corectă a pantofilor Steel.

no alt
  • Mărimi

Steel Shoes&Boots 2020 Toate drepturile rezervate

odkaz

odkaz

odkaz

Preferințe de confidențialitate

Acordul pentru adaptarea conținutului și a promoțiilor
Dorim să vă prezentăm OFERTE ATRACTIVE și REDUCERILE adaptate preferințelor și nevoilor dumneavoastră.

Atunci când vă dați acordul, astfel ne oferiți posibilitatea pregătirii ofertelor și reducerilor bazate pe analiza activității dvs., pe internet.

Ofertele și conținutul pot avea o influență semnificativă asupra decizilor dvs. de achiziție – și din această cauză propunerea se adresează persoanelor de peste 18 ani.

Datorită utilizării tehnologiei cookie și prelucrării datelor dvs. de către steel-bocanci.ro și a parteneriilor săi, vă putem asigura că informațiile afișate vor fi adaptat intereselor dvs. Prin acceptarea prelucrarii datelor, de asemenea și în cadrul profilării, a analizei de piață și a statisticilor, vă va ajuta la găsirea mai rapidă a cea ce vă interesează în magazinul nostru.

 

Principii de confidențialitate

Arata detaliile

Login