Pantofii Steel

Bocanci Steel 3 Inele

25 articole

Vizualizează :

În această secțiune puteți alege modele cu 3 inele și 4 inele de încălțăminte STEEL în mai multe culori. Toate modelele oferite aici sunt confecționate din piele de bovina autentică de înaltă calitate, talpa este din cauciuc dur și este întărită cu șuruburi pe partea inferioară a tălpii. Pe talpă găsiți și o inscripție metalică cu marca STEEL pentru a garanta autenticitatea produsului. Cele mai populare culori la pantofii STEEL sunt modelele în culorile negru, bordeaux, roșu, verde, precum și celelalte culori ce sunt în combinație cu negru. Modelele "Alcapone" în alb și negru sunt de asemenea foarte populare.

Steel Shoes&Boots 2020 Toate drepturile rezervate

odkaz

odkaz

odkaz

Preferințe de confidențialitate

Acordul pentru adaptarea conținutului și a promoțiilor
Dorim să vă prezentăm OFERTE ATRACTIVE și REDUCERILE adaptate preferințelor și nevoilor dumneavoastră.

Atunci când vă dați acordul, astfel ne oferiți posibilitatea pregătirii ofertelor și reducerilor bazate pe analiza activității dvs., pe internet.

Ofertele și conținutul pot avea o influență semnificativă asupra decizilor dvs. de achiziție – și din această cauză propunerea se adresează persoanelor de peste 18 ani.

Datorită utilizării tehnologiei cookie și prelucrării datelor dvs. de către steel-bocanci.ro și a parteneriilor săi, vă putem asigura că informațiile afișate vor fi adaptat intereselor dvs. Prin acceptarea prelucrarii datelor, de asemenea și în cadrul profilării, a analizei de piață și a statisticilor, vă va ajuta la găsirea mai rapidă a cea ce vă interesează în magazinul nostru.

 

Principii de confidențialitate

Arata detaliile

Login