Bocanci Steel 10 Inele Negrii îmblăniți cu fermoar

Bocanci Steel 10 Inele Negrii, partea superioară din piele, talpă din cauciuc dur, cusătură triplă, botul întărit cu oțel. Îmblăniți cu fermoar. Citește mai mult

675 RON incl. TVA

Selectează varianta

Marimea

Selectează varianta

Importă codul: 105/106/O/ON/Z/B

Disponibilitate: Stoc

Aveți posibilitatea de a returna produsele în termen de 30 de zile

steel

Bocanci Steel 10 Inele Negrii. Bocanci originali din piele punk de calitate botul întărit cu oțel. Talpa este confecționată din cauciuc dur, branț din blană fleece. Înălțimea bocancilor este de 20,7 cm, talpa de sub călcâi este de 3,73 cm, tapla de sub bot este de 2,41 cm. Călduroși. Imblăniți cu blană naturală cu fermoar.

velikosti

Comentariu nou

Captcha

i

* (Necesar)

Întrebare despre un produs nou

Captcha

i

* (Necesar)

Steel Shoes&Boots 2020 Toate drepturile rezervate

odkaz

odkaz

odkaz

Preferințe de confidențialitate

Acordul pentru adaptarea conținutului și a promoțiilor
Dorim să vă prezentăm OFERTE ATRACTIVE și REDUCERILE adaptate preferințelor și nevoilor dumneavoastră.

Atunci când vă dați acordul, astfel ne oferiți posibilitatea pregătirii ofertelor și reducerilor bazate pe analiza activității dvs., pe internet.

Ofertele și conținutul pot avea o influență semnificativă asupra decizilor dvs. de achiziție – și din această cauză propunerea se adresează persoanelor de peste 18 ani.

Datorită utilizării tehnologiei cookie și prelucrării datelor dvs. de către steel-bocanci.ro și a parteneriilor săi, vă putem asigura că informațiile afișate vor fi adaptat intereselor dvs. Prin acceptarea prelucrarii datelor, de asemenea și în cadrul profilării, a analizei de piață și a statisticilor, vă va ajuta la găsirea mai rapidă a cea ce vă interesează în magazinul nostru.

 

Principii de confidențialitate

Arata detaliile

Login