Pantofi Steel 3 Inele Steagul UK

Pantofi Steel 3 Inele Steagul UK

Pantofi Steel cu 3 Inele Steagul UK, partea superioară din piele, talpă din cauciuc dur, cusături triple, botul întărit cu oțel, branț lipit din fetru/pâslă. Citește mai mult

483 RON incl. TVA

Selectează varianta

Marimea

Selectează varianta

Importă codul: 101/102/O/FL/BLU/B

Disponibilitate: Stoc

Producător: STEEL

Aveți posibilitatea de a returna produsele în termen de 30 de zile

steelbr

Pantofi Steel cu 3 Inele Steagul UK, partea superioară din piele, talpă din cauciuc dur, cusături triple, botul întărit cu oțel, branț lipit din fetru/pâslă, înălțimea pantofului este de 10,3 cm, talpa de sub călcâi este de 3,72 cm, talpa de sub vârf este de 2,41 cm.

velikosti

Comentariu nou

Captcha

i

* (Necesar)

Întrebare despre un produs nou

Captcha

i

* (Necesar)

Produse alternative

Steel Shoes&Boots 2020 Toate drepturile rezervate

odkaz

odkaz

odkaz

Preferințe de confidențialitate

Acordul pentru adaptarea conținutului și a promoțiilor
Dorim să vă prezentăm OFERTE ATRACTIVE și REDUCERILE adaptate preferințelor și nevoilor dumneavoastră.

Atunci când vă dați acordul, astfel ne oferiți posibilitatea pregătirii ofertelor și reducerilor bazate pe analiza activității dvs., pe internet.

Ofertele și conținutul pot avea o influență semnificativă asupra decizilor dvs. de achiziție – și din această cauză propunerea se adresează persoanelor de peste 18 ani.

Datorită utilizării tehnologiei cookie și prelucrării datelor dvs. de către steel-bocanci.ro și a parteneriilor săi, vă putem asigura că informațiile afișate vor fi adaptat intereselor dvs. Prin acceptarea prelucrarii datelor, de asemenea și în cadrul profilării, a analizei de piață și a statisticilor, vă va ajuta la găsirea mai rapidă a cea ce vă interesează în magazinul nostru.

 

Principii de confidențialitate

Arata detaliile

Login