Bocanci Steel 15 Inele UK

Bocanci Steel 15 Inele UK

15 Inele Bocanci, UK, partea superioară din piele, talpă din cauciuc dur, cusătură triplă, botul întărit cu oțel, branț lipit din fetru/pâslă. Citește mai mult

645 RON incl. TVA

Selectează varianta

Marimea

Selectează varianta

Importă codul: 135/136/O/FL/BLU/B

Disponibilitate: Stoc

Aveți posibilitatea de a returna produsele în termen de 30 de zile

steel

Bocanci Steel 15 Inele UK, partea superioară din piele, talpă din cauciuc dur, cusătură triplă, botul întărit cu oțel, branț lipit din fetru/pâslă. Înălțimea bocancilor este de 31 cm, talpa de sub călcâi este de 3,72 cm, tapla de sub bot este de 2,41 cm.

 

velikosti

Comentariu nou

Captcha

i

* (Necesar)

Întrebare despre un produs nou

Captcha

i

* (Necesar)

Produse alternative

Steel Shoes&Boots 2020 Toate drepturile rezervate

odkaz

odkaz

odkaz

Preferințe de confidențialitate

Acordul pentru adaptarea conținutului și a promoțiilor
Dorim să vă prezentăm OFERTE ATRACTIVE și REDUCERILE adaptate preferințelor și nevoilor dumneavoastră.

Atunci când vă dați acordul, astfel ne oferiți posibilitatea pregătirii ofertelor și reducerilor bazate pe analiza activității dvs., pe internet.

Ofertele și conținutul pot avea o influență semnificativă asupra decizilor dvs. de achiziție – și din această cauză propunerea se adresează persoanelor de peste 18 ani.

Datorită utilizării tehnologiei cookie și prelucrării datelor dvs. de către steel-bocanci.ro și a parteneriilor săi, vă putem asigura că informațiile afișate vor fi adaptat intereselor dvs. Prin acceptarea prelucrarii datelor, de asemenea și în cadrul profilării, a analizei de piață și a statisticilor, vă va ajuta la găsirea mai rapidă a cea ce vă interesează în magazinul nostru.

 

Principii de confidențialitate

Arata detaliile

Login